Marketing.

A marketing tanácsadásról

A marketing tanácsadásról

A marketing létfontosságú eleme minden vállalkozásnak, ugyanis a jövedelmezőséget tudatos piaci jelenléten keresztül lehet elérni. A marketing igen tág fogalom a gazdasági életben, tanácsadói szolgáltatásaink ezen a téren a Branding, Kontent marketing és Ügyfél életút fejlesztésre koncentrálódnak.

Egy brand nem csak egy logó és design ötvözete hanem egy élő, létező entitás mely képes értékeket képviselni és kommunikálni az ügyfél felé. Egy brand igazi sikere, mikor teljesen összefonódik a termékkel. Marketing tanácsadásunk legnagyobb értéke az ebben való köreműködés. Ezen felül a brandek építését különböző eszközökkel tudjuk még segíteni, köztük közösségi médiával és ügyfél életút tervezéssel is. A social media felületek a brand és a termék vásárlóhoz közelebb hozatalát, valamint a kommunikációt és értékképviseletet szolgálják, míg az ügyfél életút a márkával, termékkel való interakció precíz finomhangolását célozza meg. 

A tanácsadás során segítünk, hogy milyen technikákat érdemes alkalmazni, hogy elérje értékesítési céljait, erősítse a márkáját és javítsa a vásárlói élményeket.

A szolgáltatás segíteni fog:

Értékesítési céljai elérésében

Márkája erősítésében

Vásárlói élmény javításában

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk?

Átfogó tervet alkotunk az online jelenlétéről. 
Milyen weboldalt/webshopot üzemeltessen?
Hogyan és milyen social media felületeket használjon?
Hogyan kommunikáljon megfelelően a vásárlóival?
Hogyan reklámozzon?
Hogyan találják meg vállalkozását online?

Modern, aktuális piaci elvárásoknak megfelelő, sikeres márkák építésében működünk közre. Szolgáltatásunk teljeskörű, a brand építésének minden területét érinti, köztük a designt, értékajánlat közvetítést, hirdetéseket, fogyasztói visszajelzések mérését.

Ügyfél életút tanácsadásunk célja, hogy elégedett, visszatérő ügyfeleket szerezzen a vásárlási folyamat optimalizálásán keresztül. Elemezzük és finomhangoljuk az ügyfelek vásárlási folyamatát, interakcióikat a termékekkel és branddel.

Social media tanácsadásunk során olyan online megjelenést alakítunk ki, mely versenyelőnyt képes biztosítani ügyfeleink számára. Foglalkozunk tartalomkezeléssel, ügyfél aktivitással, social media managementtel.

Mikor kérjen marketing tanácsadást?

Modern megoldások alkalmazásával folyton van lehetőség márkája fejlesztésére. Ha maximalizálni szeretné a vásárlói elégedettséget, modernizálni szeretné a kommunikációját, vagy új marketing megoldások felé nyitna, a Stochrone segítségére lesz!

Scroll to Top