Cégvásárlás.

A vevő oldali tranzakciós tanácsadásról

A vevő oldali tranzakciós tanácsadásról

Cégvásárlási szolgáltatásunkkal abbam működünk közre, hogy a tervezett felvásárlás fokozott sikerességgel valósuljon meg.

A növekedési stratégiájuk részeként tudatos akvizíciós tervet követő vállalkozások nagyobb mértékben növelik értéküket, mint versenytársaik. Minden cégvásárlási folyamat számos kérdést és döntési pontot rejt magában. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki a felvásárlásból fontos, hogy megalapozott döntéseket tudjon hozni, így a megfelelő áron, megfelelő feltételek mellett juthat hozzá a célponthoz. Szolgáltatásunkkal teljeskörű támogatást kívánunk nyújtani a felvásárlási folyamatot megelőzően, a folyamat alatt, és azt követően is. Segítünk a megfelelő célpont felkutatásában, az értékelési munka elvégzésében, a tárgyalási stratégia kialakításában, részt veszünk a tárgyalásokon, valamint a vásárlást követő stratégiai integrációban.

Akár stratégiai akvizícióval bővítené vállalkozását, akár pénzügyi befektetőként keres lehetőségeket, vagy csak új fába vágná fejszéjét, munkatársainkkal konzultálva megismerheti az Ön üzleti igényeihez leginkább illő lehetőségeket.

Miben segítünk a cégvásárlási szolgáltatásunkkal?

Felvásárlási célpontok azonosítása

Felvásárlási célpont pénzügyi értékelése

Tárgyalási stratégia kialakítás, tárgyalásokon való érdekképviselet

Vételt követő integráció, stratégiai tanácsadás

Szolgáltatásunk előnyei

Aktív piaci jelenlétünkön és partneri hálózatunkon keresztül naprakészek vagyunk a hazai felvásárlási lehetőségekkel kapcsolatban. 

A tudatos akvizíciós stratégiát követő vállalatok nagyobb mértékben tudják növelni vállalkozásuk értékét.

Akár aktívan, akár passzívan keres felvásárlási lehetőségeket, szolgáltatásunk megfelelő az Ön számára.

Stratégiai tanácsadással közreműködünk a felvásárolt vállalat integrációjában, hogy valóban érvényesüljenek a szinergiák.

Ügyfeleink a felvásárlási folyamat során és azt követően is teljeskörűen számíthatnak szolgáltatásainkra, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a felvásárlásokból.

Tanácsadó bevonásával jelentősen javul az esélye, hogy a tárgyalások folyamán fellépő ellentétek, konfliktusok feloldásra kerülnek, így végeredményül előnyösebb alkut köthet.

KAPCSOLAT

Érdeklik eladó cégek? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Hírlevelünkre feliratkozva naprakész maradhat a vállalkozása számára releváns felvásárlási lehetőségekről.

  • Az eladó cégekről informatív bemutató anyagot készítünk, így kényelmesen megismerkedhet a lehetőséggel és eldöntheti érdekesnek találja-e a továbbiakban.

  • Amennyiben érdekesnek találja valamelyik lehetőséget, úgy velünk kapcsolatba lépve további, részletes és egyéni információkat tudhat meg a célpontról.

  • Kizárólag az Ön igényeinek, preferenciáinak megfelelő lehetőségeket küldjük el, kerülve a spamet.

Tekintse meg cégvásárlási kiadványunkat

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top