Rólunk.

Rólunk.

A Stochrone a hazai Kis- és Középvállalkozások partnere a vállalkozásfejlesztésben. Vállalkozásunk célja, hogy a hazai KKV szektor eredményességét növeljük. Üzleti tanácsadói szolgáltatásainkkal támogatjuk ügyfeleinket üzleti céljaik elérésében, aktívan együttműködve velük. Üzletpolitikánknak megfelelően elhivatottak vagyunk a kiemlekedő minőségű, ugyanakkor megfizethető szolgáltatásnyújtás mellett, ezáltal hozzáférhető lehetőségeket biztosítva minden vállalkozás számára.

A mai üzleti világ számos megpróbáltatás elé állítja a cégeket. Ahhoz, hogy erősek maradjunk megfelelő döntéseket kell hozni, megfelelő időben.

A célunk.

A mi sikerünk, az Ön sikere!

Célunk, hogy aktívan támogassuk hazai kis és középvállalkozások fejlődését, bővülését. Szolgáltatásainkkal az üzleti élet számos területén nyújtunk megbízható, hatékony megoldásokat ügyfeleink üzleti problémáira.

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy minden cég számára elérhető, magas minőségű professzionális szolgáltatást nyújtsunk.

Referenciák.

2021 nyarán bízott meg minket élelmiszergyártás iparágba tartozó ügyfelünk a vállalkozása 100%-os üzletrészének eladásával. A lehetséges vevők közül több stratégiai befektető is érdeklődött. A megteremtett versenyhelyzetben a nyertes ajánlatot tevő befektető számára első ajánlatához képest 40%-kal magasabb áron értékesítettük a vállalkozást.

Projekt #1
Startup informatikai vállalat bízott meg bennünket egyik fejlesztésük szabadalmi jogának, valamint a teljes vállalatuk értékelésével tervezett tőkebevonás előtt.

Projekt #2
Építőiparba tartozó ügyfelünk bízott meg minket a vállalkozásának értékelésével, egy jogvitában való felhasználás céljából. Az értékelésünk mentén a felperes által követelt összeget mérsékelni tudtuk. 

Startup befektetési társaság bízott meg minket a portoliójukba tartozó 5 vállalkozás stratégiaiájának fejlesztésével. A projekt keretében stratégia elemzési workshopokat, stratégiai átvilágítást, üzleti tervezést végeztünk. Rávilágítottunk a stratégiai hibákra, felfedeztük a lehetőségeket és megalkottuk a helyes stratégiát. A portfoliócégek így letisztult képet kaptak a vállalkozásaik fejlesztésének megfelelő irányáról. 

A mi értékeink.

A mi értékeink.

A mai gyorsan változó üzleti környezetben ami tegnap működött, nem biztos, hogy ma is működni fog. Ügyfeleinket nem csak a közös projektjeink időtartama alatt kívánjuk támogatni, hanem hosszú távú üzleti kapcsolatok kiépítésére törekszünk. A Stochrone partner a vállalkozásfejlesztésben, így bármikor készséggel állunk volt és leendő ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen üzleti problémával találkoznak.

Elhivatottak vagyunk a kiemelkedő minőségű szolgáltatásnyújtás mellett. Munkánkat magas szakmai elvárásnak megfelelően végezzük.

Szolgáltatásunkat rugalmasan alakítottuk ki, így minden megbízásunk során képesek vagyunk alkalmazkodni egyedi ügyféligényekhez. Így biztosítható az, hogy ügyfeleink igényei teljeskörűen megoldásra kerülnek.

A jól működő csapatmunka előnye, hogy egymást erősítve jobb megoldásokat alkotunk. Megbízásaink során törekszünk arra, hogy ügyfeleinkkel együtt dolgozva közösen küzdjük le az akadályokat.

Scroll to Top