Szervezet.

A szervezeti tanácsadásról

A szervezeti tanácsadásról

Egy vállalkozás szervezeti struktúrája meghatározza a működése hatékonyságát.

Ahhoz, hogy vállalkozások elérjék az üzleti céljaikat, elengedhetetlen, hogy a szervezeti működésük összhangban legyen ugyanezen célokkal. Ennek megfelelően olyan szervezeteket kell építeniük, amelyek hatékonyan működnek, optimálisan menedzselhetőek, valamint kihasználják a humán erőforrásukban rejlő lehetőségeket.

Miben lesz hasznára a szervezeti tanácsadás?

Szervezeti tanácsadással a cégen belüli hatékonyságot növeljük. A megfelelő szervezeti felépítéseken keresztül gyorsabb, pontosabb folyamatokat tudunk kialakítani, így növelve az alkalmazottak hozzáadott értékét. A hatékonyan működő szervezetek egyenes arányosságban állnak az eredményezőséggel, így a bővülés, üzletfejlesztés érdekében megtérülő befektetés a szervezeti fejlesztés. A Stochrone ezen célok elérésben segíti ügyfeleit szervezeti tanácsadással és munkáltatói márkaépítéssel. Szolgáltatásunk során szervezeti struktúra építésében, belső folyamatok átvilágításában és fejlesztésében, valamint munkáltatói márkaépítésen keresztül a vonzó munkahellyé válásban segítünk.

Milyen szolgáltatásokkal segítünk vállalkozásoknak?

Szervezeti tanácsadás

A tanácsadás során elsőrendű célunk, hogy a működése hatékonyságát javítsuk. A jelenlegi felépítést, üzleti folyamatokat és menedzsment módszereket vizsgálva részletes javaslatot teszünk az észlelt problémákról és anomáliákról. Ennek hatására gördülékenyebb munkafolyamatokra és hatékonyabb együttműködésre számíthat cégén belül.

Employer branding

Az employer branding tanácsadás célja, hogy munkahelye vonzó célpont legyen a leendő és meglévő munkavállalók számára. Ez segíteni fog a munkaerőhiány okozta nehézségek mérsékelésére, illetve egy optimálisabb munkahelyi légkör kialakítására.

Mikor kérjen szervezeti tanácsadást?

Üzleti folyamatok fejlesztésekor érdemes figyelmet fordítani a támogató szervezet felépítésére is. Ha vonzóbb munkáltatóvá szeretne válni, csökkentené a fluktuációt és növelné a munkavállalói elégedettséget, vonja be szervezeti tanácsadóinkat!

Scroll to Top